Dag twee, nog steeds heeeeeel koud - Reisverslag uit Calgary, Canada van Chantal Smulders - WaarBenJij.nu Dag twee, nog steeds heeeeeel koud - Reisverslag uit Calgary, Canada van Chantal Smulders - WaarBenJij.nu

Dag twee, nog steeds heeeeeel koud

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Chantal

30 Januari 2008 | Canada, Calgary

Daar ben ik weer. Ik begin een beetje te wennen aan de kou. Vandaag -38 gehad (gevoelstemperatuur -52).Ik kan het niet beschrijven, maar je ogen tranen van de kou en de tranen vriezen meteen aan je wimpers vast. Heel bizar. Ik heb een huis gevonden in Kensington (hippe buurt!) en als alles goed gaat, kan ik morgen het contract tekenen.
Vandaag een gezellige borrel en eten gehad met de Health group van Canada. Heel gezellig en in een leuke bar! Moet ik echt onthouden. Van de baas van Health Canada heb ik nu even een goede winterjas en toebehoren geleend, dus ik kan als een echte Canadees de kou in. Met de goede spullen is het nog wel heel even uit te houden, maar het is nog steeds geen pretje. In ieder geval komt er donderdag weer goed weer aan. De canadezen roepen allemaal dat ze zo'n weer in geen jaren gezien hebben. Heb ik weer.... Goed, zo nog even mijn allereerste werkdocumenten doornemen en dan morgen een social insurance number regelen, een huis en een bankrekening... word vervolgd!
kus
Chantal

• 30 Januari 2008 - 06:38

Peter Boogaard:

Goed wat te horen !
    Lekker hoor die kou: ik wou dat we er hier wat van hadden. In elk geval hoef jij je geen zorgen te maken of je wel kunt skieen !
    Veel succes met het huis.
    Peter

• 31 Januari 2008 - 20:43

Monique:

Heej sjaan,
    bedenk inderdaad maar, nu even alles te regelen en dan lekker aan de slag.
    klinkt goed, een hippe buurt!!
    kus mo