Theorie examen gehaald!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
06 Februari 2008 | Canada, Calgary
Morgen krijg ik een hele dag een cursus 'defensief rijden' via Shell. Eigenlijk is het een soort slipcursus (skid course), maar dat mag je hier niet zeggen. 'Pro-active driving' heet het hier. Ik hoop dat dit meteen een goede voorbereiding is voor mijn road test.
Vanaf zaterdag heb ik drie weken lang een huurauto, dus dan ga ik de omgeving maar eens verkennen.
Het weer is gelukkig ook helemaal bijgetrokken. Gisteren is er een chinook opgestoken en in 2 uur is de temperatuur hier van -15 naar +1 C gestegen. Heel bizar, net alsof iemand de verwarming heeft aangezet! De wegen zijn bijna allemaal sneeuwvrij, dus dat wordt een stuk prettiger rijden. Tijd om me in te gaan lezen in de leuke bezienswaardigheden in deze omgeving!
06 Februari 2008 - 17:22
Mama:
gefeliciteerd schatje,dat heb je weer eens snel gedaan!Wat een aparte regels hebben ze daar en wat enig dat je nu ook buiten een verwarming hebt.
kus van mama -
08 Februari 2008 - 21:38
Petra Brouwer:
Hallo Chantal,
Ik kreeg gisteren avond je web-adres van Ineke en dacht vandaag ; ik ga gelijk even kijken.
Het is heel leuk om te lezen wat je daar allemaal meemaakt ! Echt te gek hoor en wat heb je een leuk huisje !!
Ik hoop dat je je snel thuis gaat voelen maar ik geloof dat het wel gaat lukken
Ik zal je site in de gaten houden en af en toe een berichtje plaatsen.
De groetjes van ons 4tjes !!
En dikke kussen en knuffels uit Nederland
Marco, Jeffrey, Matthew en Petra