Clubkampioenschappen - Reisverslag uit Calgary, Canada van Chantal Smulders - WaarBenJij.nu Clubkampioenschappen - Reisverslag uit Calgary, Canada van Chantal Smulders - WaarBenJij.nu

Clubkampioenschappen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Chantal

07 September 2008 | Canada, Calgary

Dit weekend was het dan zover, de clubkampioenschappen van mijn tenniscluppie Rosedale. Er deden maar liefst 16 mensen mee (mannen en vrouwen door elkaar). Ik heb me dapper door de eerste ronde geslagen, maar daarna moest ik voor de veel sterker spelende Sam het veld ruimen. Gelukkig hadden ze nog een speciale dameskampioenschappen. En die gingen zelfs zo goed dat ik me nu 'Womens Tennis Champion Rosedale' mag noemen! En daar hoort uiteraard een prachtige trofee bij ;-)! Bovendien kreeg ik een even zo mooie set met kaasmesjes (onder het motto, je bent Hollands, dus eet vast veel kaas) in een tennisbal. De kampioenschappen werden afgesloten met een 'potluck dinner'. Iedereen neemt dan wat mee. En warempel, het werkt hier nog ook! In Nederland zou je eindigen met tien salades en wat toetjes, maar hier had iedereen uitgebreid in de keuken gestaan. Kipcurrie, Canadese bonenschotel, stoofschotel, seven-layer salad, heerlijke voorgerechtjes en misschien nog wel lekkerdere toetjes, waaronder een echte 'trifle'. Ik was blij dat ik uitgebreid in de keuken had gestaan en kon dus een bak met veel te veel 'Dutch meat balls' tevoorschijn toveren. Nu kwam het recept uit een Spaans tapa's boekje, maar dat mag de pret niet drukken ;-)!

Vandaag met Astrid zoonlief Faas gewandeld in Grotto canyon. Gelukkig wist ik de 'Indian Pictographs' al te vinden. We hebben een stralende dag gehad en Faas heeft dapper het hele stuk gelopen. Hij was erg onder de indruk van de 'rock climbers' en de tekeningen. Op de weg terug heeft hij in de auto heerlijk geslapen en zo konden Astrid en ik weer gezellig bijbabbelen. Het was een hele leuke dag!

Nu een beetje rozig van de buitenlucht weer thuis. Janneke belde net, dus als afsluiting van het weekend gaan we zo nog een glas wijn drinken. Gezellig!

• 10 September 2008 - 23:01

Paps:

Je bent en blijft toch wel een kanjer he. Leuk te zien hoe jij kunt blijven genieten, dat doet me deugd.
    tot een volgende keer, paps