Let's go HITMEN!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
11 Februari 2008 | Canada, Calgary
De stemming begon lichtelijk te dalen na het eerste doelpunt van de Bronco's. Het gevolg was nog meer strafminuten en zeker 8 stukgeslagen sticks. De speler blijft dan tot de wissel rustig doorschaatsen zonder stick; die heeft hij toch niet nodig om tegen iemand op te schaatsen. Sterker nog, zonder stick kan hij zijn hele gewicht in de strijd gooien. Dus de eerste de beste Canadees die mij probeert te vertellen dat het een intelligente behendigheidssport is lach ik heel hard uit!
Het heel hard roepen van 'Let's go Hitmen!' heeft helaas niet mogen baten - ze hebben met 2-0 verloren. Maar ik heb me uitstekend vermaakt!
12 Februari 2008 - 21:04
Monique:
lieve geschwester,
het inburgeren gaat op top snelheid zie ik al!!! en die hummer kwam mij ook heel bekend voor!!!hier gaat alles ook goed. ik blijf nog een tijdje op dezelfde werkplek!! lekker dicht bij huis in een nieuwe opdracht.
kuskes monique -
13 Februari 2008 - 19:25
Martin:
Lieve Chantal,
Hoe gaat het daar nu in het koude Canada. We volgen je berichten goed, en ook via Qku. We zijn wat Digibeet, want sinds gisteren pas bij Onno een berciht kunnen achter laten. Olleke heeft ook al wat pogingen gedaan, maar niet gelukt.
Eerst even kijken of dit lukt, en dan komen er langere berichten vanuit Wijk aan Zee !
Je verhalen zij erg leuk ! En vooral een te gek huis !
Tot snel !
Martin, en uiteraard ook van Roos, Sam en Olleke. -
13 Februari 2008 - 19:32
Martin No 2:
Dear Chantal,
Technisch zijn er geen belemmeringen meer, gezien de plaatsig vna me orige bericht, dus kunnen we nu helemaal los gaan met de berichten ! Moet alleen je mailadres via Qku nog even krijgen, voor het meer persoonlijke 'werk'.
De volkskrantreizen foto zal Qku goed doen. Ik vind dat hij daarmee weer een ticket naar Galgary mee heeft verdiend.
Hier alles goed, en veel groeten, en tot snel !
Martin
14 Februari 2008 - 09:37
Olleke:
lieve chantal
wat een opluchting en fantastisch nieuws van Onno he
Op naar herstel en heerlijk recoveren en genieten ook
Ja, chantal in the big land of the indians
Koop je alvast een paar indianensloffen voor me? Die had mijn tante altijd bij zich als ze in nederland was, ze zijn geweldig en warm of course
Maat 40
Gaan die natuurlijk helemaal hip worden
Wat een geweldig huis en nieuw leven heb je, spannend, nieuwe gezichten en nieuwe uitdagingen, klinkt helemaal goed
En ook zo'n fijn concern wat ditjes en datjes regelt, niet van scratch af aan.
Ik zie je genieten en GJ is er ook zo, heus wel
Enjoy
and mailyou!