Het Huis
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
15 Februari 2008 | Canada, Calgary
Het adres:
218, 16th Street NW
Calgary, AB, T2N 2B9
De toelichting bij de foto's spreekt voor zichzelf.
In het kort: Op de foto straat noordzijde is het huis aan de rechterkant (net achter de auto) te zien. Je komt via de voordeur direct de woonkamer binnen. De woonkamer heeft aan de straatzijde een erkertje en heeft een eetzijde op een verhoging. De deur op de foto is de kapstokkast, de voordeur is daar rechts van. Dan loop je via de gang naar de keuken. In de gang is nog een deur naar een ruime WC met wastafel. Naast de keuken is er ruimte om een kleine eettafel te plaatsen voor ontbijt. De ruimte aan de keuken heeft een openhaard. Als je de trap op gaat en dan rechts kom je bij de Master bedroom met daaraan vast een badkamer met dubbele wastafel, bubbelbad, aparte douche en WC. Via de gang kom je langs nog een badkamer, een kleine slaap/studeerkamer en een grotere slaap/logeerkamer.
Via de begane grond de trap af kom je in de basement (mooie gele muren zijn niet lelijk ;-)). Helemaal links (niet op de foto) is een grote opslagruimte. Dan is er een soort inham/ruimte voor een studeerhoek, via de gang kom je dan in een tweede grote ruimte. Aan de ruimte zit ook een badkamer vast. Overal zijn mooie inbouwkasten. Hopelijk krijgen jullie zo een idee van het nieuwe huis!
16 Februari 2008 - 01:06
Nicole:
Jeetje Sjaan!
Wat een ruimte...je gaat ervolgens mij zo'n 5 kamers op vooruit...of niet!
Vind de vloeren ook echt mooi, ideaal ook voor de poets in Chantal ;-)
Ik zou zeggen laat de spullen maar komen, klaar om ingericht te worden!
16 Februari 2008 - 11:34
Peter Boogaard:
Daar hou je het vast wel uit !
Erg mooi.
16 Februari 2008 - 13:43
Linda:
Hee Sjannie,
Via Wil heb ik dan eindelijk ook je site gekregen.
Wat heb je al veel geschreven! Erg leuk om te lezen en natuurlijk is foto's kijken altijd super. En wat heb je het getroffen met dit huis. Van de week gert-jan gesproken en vanavond komt ie met Joost en Dorrien bij ons eten. Gezellig!
Tot later weer.
liefs, linda -
16 Februari 2008 - 16:17
Raquel:
Super mooi Chan! Waar ga je die mega-basement mee vullen? Wijn? -
17 Februari 2008 - 21:06
Monique:
Heej geschwester,
Ja dit ziet er toppie uit!!! Nu nog wat meubels die bij elkaar passen en vooral wat leuke accesoires dan heb je een heus paleisje! Tip van mij: veel kaarsen en wat mooie potpourri (dennetakjes, stukkies hout etc. voor de kleur), en dus 1 hoofdkleur voor de sfeer!
Dat was weer de tip van de week, hihihih,
ik blijf toch nog bij deze opdracht. op het laatste moment verlengd, dus helemaal gaaf.
Liefs monique en roy -
18 Februari 2008 - 04:33
Patrick En Kati:
Wij hebben het hier met 20 graden al koud in Costa Rica (afgelopen 2 weken kwam zelfs 's nachts de barometer niet onder de 27 graden), maar dat is niets vergeleken bij jou...jij hebt dezelfde temperaturen, alleen met een min ervoor :). Wat een totaal andere wereld!Mijn tip voor je huis is dan ook een berenvel, staat vast mooi voor de openhaard! Succes met de inrichting!