Twee dagen Toronto
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
20 September 2008 | Canada, Calgary
Na van het uitzicht genoten te hebben, was er nog tijd voor een wandeling door het theater district. Gezellige restaurantjes en kroegjes en grote moderne theaters. Nog een hapje gegeten en toen was het al weer tijd om naar het hotel te gaan.
De dag erna wederom vergaderen en aan het einde van de dag weer naar Calgary gevlogen. De Niagara watervallen (ongeveer 130 km van Toronto) moeten dus nog even wachten tot een volgend bezoek!
Gisteren waren Arnoud en Ginny in de buurt, dus een prima moment om een vrijdagmiddagborrel in Banff te doen. Gezellig bijgekletst in het zonnetje (het is hier stralend weer!) en lekker gegeten.
Vandaag probeer ik nog wat van het weer te genieten op de tennisbaan en vanavond mijn moeder ophalen van het vliegveld. Als het mooie weer aanhoudt kunnen we morgen gezellig de bergen in!
22 September 2008 - 15:07
Martine:
Geweldig om te zien/lezen hoe jij nog steeds van die avontuur geniet ! Fijne dagen met je moeder.
Groetjes, Martine vanuit een zonnige Den Haag -
28 Oktober 2008 - 21:44
Monique:
Hoi Chantal,
Ik zie dat het uitzicht van Toronto in elf jaar tijd niet veel is veranderd vanuit grote hoogte te zien en de CN tower ziet er nog compleet het zelfde uit.. grappig om te zien.
Niagara falls moet je volgende keer zien, super mooi al weet ik neit of het de Victoria falls overtreffen die je in Zambia gezien hebt!
Liefs Monique