Old Goat Mountain
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
28 September 2008 | Canada, Calgary
Zaterdagavond mijn moeder van het vliegtuig gehaald. Om de jetlag te overkomen zijn we zondag meteen de bergen in gegaan - Old Goat Mountain, vlakbij Canmore. De dag begon goed toen we al snel een aantal Bighorn Sheep tegenkwamen. De zon straalde en we zijn vol goede moed naar boven gestapt. Uiteindelijk kwamen we bij de morraine - de plek waar vroeger de gletsjer was. Nu voornamelijk stenen en bergbloemen. De herfst is hier in aantocht dus alles kleurt al prachtig geel, oranje en rood. Toen de lucht wat begon te betrekken zijn we terug gelopen en we hebben nog net een buitje meegepakt. Gelukkig konden we thuis bij het haardvuur opdrogen en opwarmen!
Later werd het weer in Calgary wat slechter en heeft moeder de binnenstad verkend, gezellig een kopje koffie gedaan bij Shell en een dag later is ze op het vliegtuig naar San Jose gestapt. Gezellig naar Nicole - kan ze meteen een beetje opwarmen en bijkleuren!
Deze afgelopen weken heb ik ook een paar keer met collega's gegeten. Twee weken geleden zijn mijn directe collega's op bezoek gekomen. Vanwege succes geprolongeerd - het potluck dinner. We hebben een reuzegezellige avond gehad en de dames waren reuze enthousiast over de 'Hollandse nasischotel' en ik heb genoten van een heuse Saskatoon berry pie!
Afgelopen donderdag ben ik met een kennis van de tennisclub (die toevallig ook bij Shell werkt) met een vriendin van haar op restaurant tour geweest. We hebben drie restaurants in de wijk Inglewood geprobeerd en ze zijn stuk voor stuk aan te raden! Begonnen met heerlijke voorgerechtjes in 'Rouge' (Frans/Canadees), daarna wat tropischere sferen in Village Cantina en geeindigd bij Jacqueline Suzanne's. Geweldige desserts in een 'over the top' Louis XV sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ik ben net terug van een weekend deltavliegen in de Rocky Mountains. De tandemvlucht is een heel weekend geworden en ik heb hier nog iemand gevonden om mee te delen in de feestvreugde - Yvette. Ik zal de komende dagen alles in geuren en kleuren op de site zetten!
28 Oktober 2008 - 21:39
Monique:
Hoi hoi,
Goed te horen dat mama goed is aangekomen. En met het eten komt het ook wel goed zo te lezen.
Veel plezier met ons moedertje en we skypen.
Liefs Monique