Flying Dutchwoman viert Halloween
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Chantal
02 November 2008 | Canada, Calgary
Na de nodige voorpret kon vrijdag 31 oktober Halloween gevierd worden. Geheel in de stijl van de buurt had ik mijn tuin versierd met spookjes en pompoenen van alle soorten en maten. De tuinen zagen er allemaal prachtig uit, ik bleef foto's maken! Om aan te geven dat kinderen kunnen aanbellen doe je de deurlamp aan. Mijn handgemaakte jack'o lantern (pompoen met een kaarsje erin) stond uitnodigend naast de deur. Vanaf een uurtje of 6 belden de kinderen aan: 'Trick or Treeeeeeat!' Ze hebben grote tassen bij zich voor alle snoep en zijn schattig verkleed. Mini-spider woman, mini Darth Vader, mini-draculaatjes en mini-skeletjes; vanalles kwam voorbij. Ondertussen werd bij mij binnen een feestje gevierd. Uiteraard in kostuum! Er waren mensen van werk, de boekenclub, de universiteit, vrienden van het deltavliegen, viadevia's, dus een gezellige bende!
De dag erna werd er gevlogen in de prairies. Die kon ik natuurlijk niet laten schieten. Het weer was 18 graden en stralende zon en een beetje uitwaaien is een goede remedie om te herstellen van een feestje! In de prairies wordt je met je vlieger door een truck met een katrol omhoog getrokken - net als met een gewone vlieger. Ik heb twee filmpjes op de site gezet: eentje gefilmd vanaf de truck, eentje vanuit de de vlieger. Ondertussen probeer ik het vliegen ook te leren. Na twee vluchten kan ik de vlieger nu besturen en de landing ging, met enige hulp, ook niet slecht! Het was een gezellige dag en waarschijnlijk een van de laatste dat er gevlogen is dit seizoen. Volgend voorjaar weer!
Vandaag was er wederom goed weer voorspeld. Deze keer niet gaan vliegen, maar in de bergen gewandeld. Nihahi ridge was deze keer het doel. Het waaide op de ridge nogal hard, maar het uitzicht was echt prachtig. En de wereld blijkt hier weer klein te zijn - ik kwam boven op de berg mijn instructeur van de beginnerscursus deltavliegen tegen. Hij vond het grappig om te horen dat ik al vorderingen maak. Dus wellicht zie ik hem in het voorjaar bij de vervolgcursus!
03 November 2008 - 16:32
Karin:
De wereld is echt klein; wij zijn uiteindelijk op Jumping pound mountain uitgekomen. 2 weken geleden stonden wij op Nahahi ridge (zonder wind!!) Wat is het leven toch heerlijk in Calgary.